More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un biciclist beat a ajuns la spital după ce a căzut într-un șanț (LOCAL)

  La 10.07.2020, în jurul orelor 0955, un tânăr de 24 de ani, din com. Pârteştii de Jos, în timp ce conducea imprudent bicicleta, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, pe DC24A, în interiorul localităţii de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, s-a dezechilibrat, căzând în şanţul din partea stângă a părţii carosabile.

  În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „plagă contuză sprâncenară stânga, contuzie umăr stâng”. Victima nu a rămas internată.

  Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.  

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles