More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bătrân de 80 de ani a ajus la spital după ce a căzut din cireș

  La 24.06.2020, ora 12.24, polițiștii Secției 3 de poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin 112 de către un bărbatul, din comuna Horodnic de Jos, despre faptul că, socrul său, în vârstă de 80 ani, din Horodnic de Jos, a căzut dintr-un cireș și acuză dureri în zona abdomenului.

  În urma verificărilor s-a stabilit că în data de 24.06.2020, bătrânul s-a deplasat la un imobilul din aceeași localitate, imobil aparținând fiicei și ginerelui său. În acest context, în jurul orei 12.00, bărbatul de 80 de ani s-a deplasat în grădina imobilului pentru a culege cireșe, s-a urcat pe o scară și ulterior a căzut de la o înălțime de aproximativ 3 metri, acuzând dureri în zona umărului și a abdomenului.

  La fața locului s-a deplasat o ambulanță din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Rădăuți, personalul medical stabilind următorul diagnostic preliminar „traumatism coloană vertebrală” și „traumatism omoplat”.

  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles