More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat îngropat în cimitirul din Corocăiești a fost dezgropat de un individ din Stroiești care l-a visat în viață

  În această dimineață, la ora 09.36, preotul paroh de la Biserica cu hramul „Sfânta Treime” Corocăiești, comuna Verești, a anunțat prin 112 faptul că un mormânt situat în cimitirul Sf. Apostol Toma a fost profanat.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că, în dimineața zilei de 2 aprilie 2024, în jurul orei 09.00, familia defunctului Viorel A. l-a anunțat pe preotul paroh despre faptul că mormântul bărbatului a fost profanat.

  Agenții deplasați la fața locului au stabilit că mormântul a fost săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului era deschis.

  La fața locului se afla și autorul faptei, Ilie Rusu, de 45 de ani, din comuna Stroiești.

  Acesta a spus că este simpatizant „Oastea Domnului”, mișcare din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, că a fost prezent la înmormântarea din data de 28 martie 2024, iar în noaptea de 1 spre 2 aprilie 2024, l-a visat pe „fratele” Viorel și a crezut că i-a transmis un semn de viață din sicriu.

  Ilie Rusu va fi prezentat la UPU Suceava în vederea internării la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean.     

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal cu privire la comiterea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles