FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 19.10.2021, la ora 20.22, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 de către Dorin Ș., din comuna Stulpicani, satul Negrileasa, cu privire la faptul că a fost lovit de către Ionel B., din aceeași localitate.

La data de 19.10.2021, în jurul orei 20.00, Dorin Ș. împreună cu Nicușor Ș., Silvică Ș. și Ionel B. se aflau în incinta magazinului IF Mariana din comuna Stulpicani, satul Negrileasa.

Din declarațiile lui Dorin Ș. a reieșit faptul că în urmă cu 9 ani a lucrat la firma lui Ionel B., iar acesta i-a rămas dator cu o sumă de bani și i-a amintit despre acest lucru în seara de 19.10.2021, între aceștia iscându-se un scandal care a degenerat, iar Ionel B. l-a lovit cu pumnul în zona feței pe Dorin  Ș..

Dorin Ș. prezenta semne vizibile de violență la nivelul feței, însă a refuzat intervenția unui echipaj al ambulanței la fața locului.

Cercetările în cauză sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here