Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 17.09.2019, la ora 07.45, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată direct de către Maria B., din comuna Marginea, cu privire la faptul că soțul său, Ilie B., a amenințat-o cu acte de violență.

Maria B. locuiește în comuna Marginea, împreună cu membrii familiei sale. La data de 12.09.2021, în jurul orei 10.00, Maria B., în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Marginea, a fost amenințată cu acte de violență de către soțul său, Ilie B., în urma izbucnirii unui conflict verbal între cei doi.

Totodată, la data de 16.09.2021, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla în apropierea domiciliului său, Maria B. a fost amenințată din nou de către soțul său, Ilie B., fiindu-i creată o reală stare de temere. Martor la cele întâmplate a fost fiica lor majoră, Anca B., care a fost audiată cu privire la cele sesizate, confirmând cele relatate de către mama sa.

Maria B. a depus plângere prealabilă împotriva soțului său pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare” și a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Având în vedere aceste aspecte, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului în cazul infracțiunilor de violență domestică, constatându-se faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu față de Ilie B. pe o perioadă de 5 zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here