FOTO StirileProTV
Ritmic Suceava

La data de 16 mai 2022, la ora 16.12, Poliția orașului Frasin a fost anunțată prin 112 despre faptul că Mihai C., de 59 de ani, din orașul Frasin, a fost găsit decedat în locuință.

În urma cercetărilor făcute de polițiști a reieșit că Mihai C. locuia împreună cu mama sa, Ileana C., nevăzătoare și cu probleme de auz, în orașul Frasin.

În cursul zilei de 6 mai a.c., bărbatul a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță deoarece se simțea rău. Acesta a fost transportat la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde a primit îngrijiri medicale după care a fost lăsat acasă sub tratament medical.

În dimineața zilei de 16 mai 2022, în jurul orei 09.00, Mihai C. a fost sunat de Constantin C., din orașul Frasin, pentru a-l ajuta la prelucrarea fierului, însă nu a răspuns la telefon.

În cursul amiezii, în jurul orei 15.30, Constantin C. s-a deplasat la locuința lui Mihai C., l-a strigat să iasă în curte, însă nu a primit niciun răspuns. Astfel, a intrat în locuință găsindu-l decedat pe Mihai C..

Constantin C. a sunat la 112 cerând sprijinul unei ambulanțe. Medicii ajunși la fața locului au constatat decesul lui Mihai C..

Polițiștii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „uciderea din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here