More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat din Comănești a ajuns în comă alcoolică la spital în ziua de Crăciun, supărat că a fost părăsit de soție

  La data de 25 decembrie 2022, la ora 13.00, Vasile S., din satul Humoreni, comuna Comănești, a anunțat prin 112 faptul că Petru S., din aceeași localitate, s-a intoxicat cu fum.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că Petru S. locuiește singur în localitatea Humoreni, comuna Comănești, după ce, în urmă cu două săptămâni, a fost părăsit de soția lui, Veronica S..

  În cursul zilei de 25 decembrie a.c., bărbatul și-a sunat soția și a încercat să o convingă să se întoarcă acasă. Cum nu a reușit acest lucru a consumat băuturi alcoolice în exces, adormit cu o țigară aprinsă, care a căzut pe covor. În scurt timp, covorul s-a aprins, iar camera s-a umplut de fum.

  Petru S. a fost găsit de către un nepot, iar ulterior a fost preluat de o ambulanță și dus la spital, unde medicii au stabilit că era în comă alcoolică și nu intoxicat cu fum.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles