FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 18.03.2021, la ora 15.41, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către un asistent social din cadrul Primăriei Comunei Capu Câmpului despre faptul că Elena V., de 57 ani, a fost lovită de concubinul Ion C., de 57 ani.

În urma cercetărilor a fost identificată Elena V., care se afla în incinta Primăriei comunei Capu Câmpului, care a declarat faptul că la 18.03.2021, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discuții legate despre bani, a fost trasă de păr de către concubinul său Ion C.. La scurt timp susnumita a părăsit locuința pentru a solicita ajutor, însă după circa 20 de minute a revenit la domiciliu împreună cu fiul acesteia, Daniel D., care s-a întors de la școală, ocazie cu care, în jurul orei 15.00, Elena V. a fost din nou a fost trasă de păr de concubinul acesteia Ion C., provocându-i leziuni. Speriată, Elena V. a fugit de la locuința pentru a solicita din nou ajutor la Primăria din localitate, lăsându-l pe fiul minor în casă cu concubin.

Ulterior, la sosirea organelor de poliție s-a constatat faptul că și fiul acesteia în vârstă de 14 ani, a fost lovit de către Ion C., în timpul în care Elena  V.a plecat de la locuință, pentru a cere ajutor.

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj al ambulanței, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale Elenei V,, însă aceasta a refuzat transportarea la Spitalul Orășenesc Gura Humorului pentru investigații suplimentare.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent, Elena V. solicitând în acest sens emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

A fost identificat la locuința de domiciliu și Ion C., care prezenta tulburări de comportament. La fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței, întrucât susnumitul este cunoscut în evidențele medicale cu probleme neuropsihice, ocazie cu care a fost transportat la UPU Gura Humorului pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate și urmează a fi transportat la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc în vederea internării.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here