More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat din Berchișești și-a bătut concubina și a furat alocația copiilor, după ce s-a îmbătat cu bere

  La data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 23.45, o femeie a sesizat Postul de Poliție Stulpicani despre faptul că a fost agresată de concubin și acesta i-a furat și o sumă de bani. 

  Reclamanta a trăit în relație de concubinaj cu Florin Iulian C., din comuna Berchișești, o perioadă de aproximativ patru ani și au împreună doi copii minori.

  Din cauza neînțelegerilor, la data de 10 septembrie 2023, în jurul amiezii, femeia împreună cu cei doi copii s-a întors la casa părintească din comuna Stulpicani. La plecare din comuna Berchișești, concubinul acesteia i-a înmânat femeii suma de 500 lei, repezentând alocația copiilor.

  În seara de 10 septembrie 2023, la locuința din comuna Stulpicani, a venit bărbatul, în stare de ebrietate. După ce a servit bere în locuință, a sustras suma de 500 lei.

  Observând cele întâmplate, femeia a sunat la 112, timp în care individul a tras-o de păr.

  Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru violență în familie și furt.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles