More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat din Arbore a murit la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuți după ce făcut abuz de băuturi alcoolice

  La data de 19 aprilie 2023, în jurul orei 02.15, Ciprian D., de 46 de ani, din comuna Arbore, a murit la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuți, unde a fost internat în cursul zilei de 17 aprilie a.c. cu diagnosticul „etilism acut și tulburări de comportament”.

  Polițiștii au dispus efectuarea unei necropsii în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles

  2 Comments

  1. Persoana care a scris acest articol este cu toată sinceritatea un nesimțit. Cum sa scrii astfel de lucruri despre un om care nici nu îl Cunoști. Tu nu îți dai seama ca familia lui suferă după el si tu scrii ca era un bețiv așa mai pe scurt? El a avut o mulțime de preinfarcturi unde doctorii nu au făcut nimic. De alt ceva nu ați găsit sa scrieți? Sa va fie rusine.

  2. Vati gândit la cum s-ar simți familia lui dacă vede acest articol? Nici o zii după înmormântarea lui nu ați așteptat pana sa puneți asta online. Cine va credeți voi sa comentați despre alt om pentru ca a băut. Când sunteți voi perfecti atunci sa comentați despre moartea unui om. Sunteți patetici. Sper sa va gândiți înainte sa mai postați ceva așa. Găsiți alt subiect și nu mai postați cacaturi despre oameni morți. Aveti și voi puțin respect. Sper sa ștergeți articolul.