FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 06.05.2021, la ora 23.26, SPR3 Marginea a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, din comuna Horodnic de Sus, cu privire la faptul că o persoană a căzut din pom, încercând să se sinucidă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul  că, la data de 06.05.2021, în jurul orei 23.00, Marius P., de 33 ani, din comuna Horodnic de Sus, se afla sub influența băuturilor alcoolice, la locuința de domiciliu, iar în urma unor altercații verbale cu mama acestuia, susnumitul s-a urcat în copacul situat în curtea locuinței cu motivul de a se sinucide. Din neatenție și fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta s-a dezechilibrat și a căzut de la o distanță de aproximativ 4 metri față de sol, suferind leziuni corporale.

Din discuțiile purtate cu membri familiei, aceștia au relatat faptul că Marius P., în trecut, a mai recurs la astfel de gesturi, respectiv de suicid, de asemenea, aceștia au mai precizat că susnumitul suferă de afecțiuni psihice.

La fața locului a intervenit și un echipaj de ambulanță, ocazie cu care Marius P. a fost transportat la Spitalul Mun. Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „agitație psihomotorie”.

S-a întocmit dosar penal privind  infracțiunea de „vătămare corporal din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here