More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat care a luat bătaie într-o crâșmă a reclamat că ar fi fost lovit de o mașină

  La 26.07.2020, ora 20.20, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Preutești, se deplasa ca pieton pe strada Gloduri, din satul Basarabi, comuna Preutești, din direcția DJ 208 către cătunul Bahna Arini pe partea stângă a drumului și a reclamat că ar fi fost lovit de autoturismul Volkswagen condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Preutești, care circula din spatele său.

  Pietonul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni unde a fost diagnosticat cu „contuzie accident rutier, excoriații superficiale genunchi drept” și nu a rămas internat. La spital acesta a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Pe raza localității Preutești a fost identificat șoferul care consuma băuturi alcoolice. A fost examinat autoturismul condus de acesta, care nu prezenta avarii și nici alte urme care să intereseze cauza. Tânărul neagă faptul că l-ar fi acroșat cu autoturismul pe bărbatul de 47 de ani și că ar fi fost victima unei altercații la un bar de pe raza satului Basarabi.

  Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Fălticeni.

  La fața locului nu au fost identificați martori oculari sau alte urme care să probeze producerea unui accident rutier.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles