More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat a sărit să-și bată soția, însă tot el a sunat la 112 pentru că a încasat-o

  La 26.07.2020, ora 00.43, Secția nr. 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, de 52 ani, din comuna Satu Mare, cu privire la faptul că soția sa, de 48 ani, provoacă scandal și a fost agresat de către aceasta.

  În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate a rezultat că la 25.07.2020, ora 23.30, în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, între cei doi soți s-a iscat un conflict spontan în urma căruia bărbatul i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare soției sale, iar ulterior a lovit-o cu palma în zona feței, după care a ripostat și soția. În acest context, bărbatul a apelat la 112 solicitând intervenția polițiștilor la fața locului.

  Femeia nu a suferit leziuni vizibile în urma incidentului și nu a dorit deplasarea la fața locului și a unui echipaj de ambulanță.

  Fiind audiată în calitate de persoană vătămată, aceasta a declarat faptul că nu dorește să fie emis un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său și nu dorește să depună plângere penală pentru săvârșirea vreunei infracțiuni. Totodată s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului în cazurile de violență în familie, rezultând faptul că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

  În cauză cercetările vor fi continuate cu privire la infracțiunea de „violență în familie”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles