More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un cireș

  La 17.06.2020, ora 19:10, lucrătorii Secție 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați direct de către Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cu privire la faptul că la 16.06.2020, un bărbat, de 65 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, a decedat.

  Cu ocazia efectuării de verificări s-a stabilit că bărbatul, la 27.05.2020, în jurul orei 19:00, s-a deplasat la locuința unui consătean, unde l-a ajutat la cules cireșe, iar la moment dat acesta s-a dezechilibrat și a căzut din copac.

  La aceeași dată la fața locului a intervenit un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri medicale, fiind transportat la UPU Suceava.

  La 16.06.2020, ora 23.20, bărbatul a decedat la Spitalul ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu diagnosticul clinic de deces :,,TCC hematon intraparencnimatos temporal stâng, hematon epicranian parieto-temporal stâng, fractură occipital pneumatoral, contuzie pulmonară”.

  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles