FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 13.01.2022, la ora 16.35, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin intermediul 112 de către Elena B., din comuna Volovăț, despre faptul că un bărbat a căzut într-o fântână.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, respectiv în centru comunei Volovăț, loc în care a fost identificată apelanta Elena B..

Din discuțiile purtate cu aceasta a rezultat faptul că, la data de 13.01.2022, în jurul orei 16.30, soțul ei, Ștefan B., în vârstă de 55 de ani, în timp ce încerca să schimbe o pompă submersibilă din fântâna locuinței, fiind legat cu o sfoară care îi susținea greutatea, aceasta a cedat, susnumitul căzând în interiorul fântânii, suferind mai multe leziuni minore.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul SMURD, care i-a acordat lui Ștefan B. îngrijiri medicale de specialitate, acesta fiind diagnosticat la fața locului cu entorsă membru inferior stâng și escoriații la nivelul spatelui.

Totodată, a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea efectuării de investigații medicale suplimentare.

În cauză lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here