Ritmic Suceava

La 13.01.2022, la ora 14.01, lucrătorii din cadrul SPR 5 Dărmănești au fost sesizați prin 112 de către Dalia T., din satul Părhăuți, comuna Todirești, cu privire la faptul că Dorel T., de 46 ani, fiul său, a căzut la moara din Todirești și a suferit leziuni traumatice.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că la data de 13.01.2021, în jurul orei 13.30, Dorel T., angajat de aproximativ 20 de ani ca morar la SC Moara Trandafir SRL din comuna Todirești, fiind singur, introducea niște scânduri din lemn din curte societății în clădirea morii.

Într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu spatele și șoldul drept de un prag în zona de acces în clădire.

După producerea evenimentului, Dorel T. nu a dorit să fie sesizat evenimentul, deoarece a considerat că este ceva nesemnificativ, însă la insistența reprezentanților societății comerciale a fost transportat la domiciliul său din localitatea alăturată, acolo unde mama persoanei vătămate a sesizat cele întâmplate.

Echipajul medical deplasat la domiciliul persoanei vătămate i-a acordat îngrijiri medicale, stabilind ca diagnostic preliminar „contuzie toracică în partea dorsală”, fiind ulterior transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea stabilirii cu exactitate a leziunilor suferite.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here