More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat a ajuns cu leziuni grave la spital după ce a căzut din căruță

  La 07.07.2020, ora 11.01, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de către Spitalul Judeţean Suceava despre faptul că la unitatea lor a ajuns un bărbat, de 29 ani, din municipiul Suceava, persoană diagnosticată cu „politraumatism cranian”.

  În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că victima a căzut din căruță, în  curtea locuinței sale, în data de 07.07.2020, în jurul orei 11.00, în timp ce se pregătea să se pună în mișcare cu acesta.

  În urma impactului cu solul acesta a suferit leziuni la nivelul capului, fapt pentru care membrii familiei au solicitat intervenția unui echipaj al ambulanței care l-a transportat la UPU Suceava.

  Bărbatul a fost diagnosticat prezumtiv cu „TCF cu TCC, observație fractură de ram mandibular, traumatism prin strivire, toracico abdominală”. El a rămas internat la unitatea spitalicească pentru continuarea investigațiilor.

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles