More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Trump a cerut ajutorul Chinei pentru a obține un nou mandat de președinte al Statelor Unite ale Americii (INTERNAȚIONAL)

  În cadrul unei întâlniri private a celor doi desfăşurată la summit-ul G20 din iunie 2019 desfăşurat în Japonia, Xi s-ar fi plâns lui Trump de criticile pe care China le primeşte în Statele Unite, relatează BBC.

  Bolton scrie într-o carte programată să fie lansată săptămâna viitoare că „Trump a crezut imediat Xi vorbeşte despre democraţi. Trump a spus aprobator că există o mare ostilitate în rândul democraţilor”.

  Când Xi a fost de acord să pornească discuţiile despre produsele agricole ca o prioritate, Trump l-ar fi numit „cel mai mare lider din istoria Chinei”.

  În cadrul aceleiaşi întâlniri, Xi a apărat şi construcţia de către China a lagărelor de până la 1 milion de musulmani din regiunea Xinjiang, iar Trump a semnalat aprobarea sa, „potrivit interpretului nostru”, scrie Bolton.

  Trump a reacţionat pe Twitter spunând că lucrarea este una „tendenţioasă” şi „plină de miniciuni şi poveşti false”.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles