FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 2 decembrie 2022, la ora 11.30, polițiștii au oprit pentru control pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldova, autoutilitara Mercedes Benz încărcată cu cherestea, la volanul căreia se afla Nicolae P., de 38 de ani, din comuna Bocicoiu Mare, județul Maramureș.

Bărbatul nu avea documente de însoțire pentru lemnele transportate.

Vehiculul a fost dus la Atelierul de Producție Sadova, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1,75 mc material lemnos cherestea tivită în valoare de 1.552,5 de lei.

Cheresteaua a fost confiscată, iar șoferul a fost amendat cu 2.000 de lei.

În aceeași zi, polițiștii au oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Marginea autoutilitara Ford Transit condusă de Brian Z., de 19 ani, din comuna Sucevița, care transporta lemne.

Tânărul nu avea documentele pentru materialul lemnos transportat.

Vehiculul a fost dus la Ocolul Silvic Marginea, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2,00 mc lemn specia fag.

Lemnele au fost confiscate, iar șoferul a fost sancționat contravențional.

De asemenea, la aceeași dată, în jurul orelor 12.00, a fost depistată în trafic pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, autoutilitara Ford Transit care transporta materiale lemnoase, la volan aflându-se Aurel B., de 43 de ani, din localitate.

Nici acesta nu a putut prezenta documente pentru lemnele transportate.

Vehiculul a fost dus la Ocolul Silvic Marginea, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2,88 mc lemn foc fag.

Lemnele au fost confiscate, iar șoferul a fost sancționat contravențional.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here