More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Trei persoane, printre care și un copil de patru ani, ucise în Rusia de un tânăr care ulterior s-a sinucis (INTERNAȚIONAL)

  Un tânăr de 21 de ani a împuşcat mortal trei persoane joi, 18 iunie, într-un apartament din oraşul Moscova, după care s-a sinucis. Printre victime este şi un copil de doar patru ani.

  Potrivit presei ruse, crima îngrozitoare ar fi pornit de la un conflict ce s-a iscat între tânăr şi prietena lui, în vârstă de 23 de ani. În rezultat, acesta şi-a împuşcat mortal prietena, pe mama acesteia, în vârstă de 52 de ani, şi copilul de patru ani, după care s-a sinucis. Oamenii legii au anunţat că au fost efectuate şapte împuşcături.

  Camerele de supraveghere au surprins momentul când tânărul a intrat în scara blocului cu o armă de vânătoare, despre care procurorii nu cunosc cum a ajuns în posesia tânărului, pentru că el fusese judecat anterior pentru jaf şi nu avea dreptul să deţină arme.

  Anchetatorii ruşi au mai precizat că cel mai probabil tânărul s-a pregătit din timp pentru a comite crima.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles