More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Trei cetățeni din Yemen prinși la Vășcăuți

  În data de 6 iulie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației, s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

  Astfel, în jurul orei 23.50, în baza unei informări primite de la grănicerii ucraineni, polițiștii de frontieră au depistat, în apropierea liniei de frontieră, pe direcția localității Văscăuți, județul Suceava, trei cetățeni străini, care se deplasau, pe jos, dinspre frontieră spre interiorul țării.

  Întrucât persoanele în cauză nu își justificau prezența în zona de frontieră, acestea au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

  În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei trei bărbați sunt cetățeni din Yemen, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

  În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Conform acordului de readmisie, în cursul zilei de 7 iulie, persoanele au fost predate autorităților de frontieră din Ucraina, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles