More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Testele pentru coronavirus au dat peste cap meciul dintre Viitorul și Clinceni (SPORT)

  Viitorul și Academica Clinceni, partidă din etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1, a fost amânată!

  Partida nu se va mai juca în această seară! Dacă testele jucătorilor de la Viitorul vor ieși negative, meciul contra celor de la Academica Clinceni se va disputa mâine, 11 iulie, de la ora 15:00.

  În cazul în care partida nu se va mai disputa astăzi, Viitorul – Clinceni se va juca joi, 16 iulie, de la ora 18:00, doar dacă testele dobrogenilor vor ieși negative!

  Dacă cele șase teste vor ieși negative, meciul Viitorul – Clinceni va începe la 19:30. Atunci, partida de la Botoșani va fi reprogramată pentru 21:30.

  Dacă nu se poate juca de la 19:30, partida Viitorul – Clinceni o să fie reprogramată pentru o altă zi. În acest caz, Botoșani – Astra va începe la ora stabilită, 20:30.

  Partida nu va începe la ora 18:00! Se încearcă mutarea meciului cu o oră, pentru 19:00. Cele 6 teste ale Viitorului au ieșit invalide.

  În acest moment, se încearcă refacerea testelor. În cazul în care se vor primi rezultatele în timp util, meciul de la Ovidiu se va juca. În aceste condiții, partida Botoșani – Astra va începe la 21:00, susțin surse din cadrul LPF.

  Din informațiile Telekom Sport, una dintre televiziunile care transmite partida, înfruntarea de la Ovidiu riscă să fie amânată. Viitorul n-ar fi primit rezultatele ultimelor teste pentru Covid-19. Dacă acestea nu ajung până la ora programată, meciul nu se poate disputa.

  Viitorul și Academica Clinceni sunt două dintre echipele care, până acum, au avut un parcurs solid în play-out-ul Ligii 1. Echipa lui Gheorghe Hagi se află pe primul loc, cu 35 de puncte, având o singură înfrângere în play-out, 1-2 contra Chindiei Târgoviște. Trupa „Regelui” vine după remiza înregistrată pe terenul lui FC Voluntari, scor 0-0.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles