More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Testele jucătorilor de la FC Botoșani au ieșit negative: „Vom juca meciul cu CFR” (SPORT)

  Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a confirmat faptul că toate rezultatele testelor pentru coronavirus au fost negative.

  În urma aflării veștii că testele jucătorilor de la FC Botoșani sunt toate negative, Valeriu Iftime este convins că echipa antrenată de către Marius Croitoru va reveni pe teren și va relua și ea meciurile oficiale, cu o săptămână întârziere.

  „Tot lotul este negativ. Cu siguranță vom juca meciul cu CFR Cluj”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Mediafax.

  FC Botoșani trebuia să joace săptămâna trecută primul meci oficial după pauza competițională cauzată de pandemia de coronavirus, pe terenul celor de la Universitatea Craiova, dar cu o seară înaintea disputării partidei moldovenii au aflat că medicul echipei a dost depistat pozitiv, motiv pentru care întâlnirea a fost amânată.

  Și Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat că FC Botoșani ar putea juca meciul cu CFR Cluj, sâmbătă, 20 iunie, urmând ca marți, 23 iunie, moldovenii să joace restanța cu Universitatea Craiova.

  „La momentul ăsta ştim că toate testele sunt negative, aşa că echipa FC Botoşani va putea fi programată. Aşteptăm o confirmare oficială de la DSP, dar consideră că acest lucru este mai degrabă ceva care ţine de birocraţie. Dacă nu se întâmplă nimic, şi nu văd ce, FC Botoşani – CFR Cluj ar trebui să se dispute sâmbătă, iar restanţa cu Universitatea Craiova marţea viitoare”, a declarat Justin Ștefan, pentru Digi Sport.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles