More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Tentativă de omor la Șcheia. Un bărbat a fost înjunghiat la beție

  La 08.07.2020, ora 22.15, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, de 32 ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că un individ l-a lovit cu un cuţit.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 22.10 ,în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, Vasile Jescu, de 51 ani, din comuna Șcheia, l-a înţepat superficial cu un cuţit pe reclamant, o singură dată în zona abdomenului, fără a-i provoca o leziune penetrantă.

  Victima a fost transportată la UPU Suceava cu diagnosticul preliminar „plagă abdominală”.

  Urmare a cercetărilor efectuate și a materialului probatoriu administrat în cauză, față de Vasile Jescu a fost pusă în mișcare acțiunea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, fiind emisă ordonanță de reținere pe o durată de 24 ore.

  Acesta a fost introdus în CRAP Suceava, urmând ca în cursul zilei de 09.07.2020 să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles