More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Tentativă de omor comisă la beție de un recidivist în cartierul Burdujeni

  Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. S-a dispus şi luarea măsurii de arest preventiv.

  Cauza a fost instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

  Din probatoriul administrat în cursul urmăririi penale au rezultat următoarele:

  La data de 08.07.2020, în jurul orei 22.00, într-un loc public situat pe raza cartierului Burdujeni din municipiul Suceava, inculpatul aflat în stare de ebrietate a exercitat acte de violenţă, cu un obiect tăietor-înţepător, asupra persoanei vătămate, producându-i leziuni care i-au pus viaţa în primejdie, faptă ce întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor.

  Inculpatul este cunoscut cu antecedente penale. Pe parcursul anchetei penale inculpatul a dat declaraţii sincere, recunoscând şi regretând comiterea infracţiunii.

  Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.

  Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles