More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Tânărul lăsat fără pantaloni în parcul din Rădăuți a fost reținut după ce a încercat să-l scape basma curată pe unul dintre tâlhari

  Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Cristian T., de 18 ani, din municipiul Rădăuți, pentru favorizarea făptuitorului.

  La data de 1 aprilie 2024, tânărul a fost reaudiat, la solicitarea lui, ocazie cu care a relatat aspecte nereale pentru a împiedica tragerea la răspundere penală a inculpatului Maximiliano L.. Concret, Cristian T. a spus că tâlharul i-ar fi oferit 120 de lei în schimbul bunurile furate.

  La data de 22 martie 2024, la ora 20.05, Cristian T., din municipiul Rădăuți, a reclamat prin 112 faptul că a fost bătut de doi indivizi, care i-au furat două perechi de pantaloni.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că autorii faptei sunt Maximiliano L., de 17 ani, și Iulian B., de 18 ani. Anchetatorii au stabilit că cei doi tineri au aflat că Cristian T. are la vânzare două perechi de pantaloni Nike pe care cerea suma de 300 de lei. Aceștia l-au atras pe reclamant în parcul din zona centrală din Rădăuți, unde l-au lovit cu pumnii și i-au furat cele două perechi de pantaloni.

  Maximiliano L. și Iulian B. au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Ei au fost introduși în Arestul IPJ Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles