More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Suporterii au ales primul adversar care va evalua pe noul stadion Ghencea (SPORT)

  Arena din Ghencea se apropie de inaugurare, iar fanii vin cu o propunere inedită de adversar pentru CSA Steaua: OFK Beograd.

  Luna august va aduce montarea gazonului pe noua arenă din Ghencea. De acolo până la primul meci jucat nu mai e mult, așa că oamenii din conducerea CSA trebuie să pregătească evenimentul. Antrenorul Daniel Oprița le-a oferit o sugestie, ca oponentul să nu fie unul de un nivel mult superior, pentru ca sărbătoarea să nu se transforme într-un dezastru. Fanii din „Asociația Steliștilor 1947” au propus o echipă de Liga 3 din Serbia, OFK Beograd.

  „OFK Beograd, ca și Steaua, este pregătită de un fost jucător al ei, nord-macedoneanul Stevica Kuzmanovski. OFK Beograd a eliminat din Cupa Serbiei, recent, o echipă de prima ligă, Rad. OFK Beograd este o echipă asociată cu imaginea tinerilor, făcând parte și dintr-o organizație de tineret recunoscută la nivel național în Serbia”, comunicat AS47.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles