More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Sucevenii diagnosticați cu coronavirus încep să refuze internarea în spital

  Conform precizărilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, 2 persoane diagnosticate Covid-19 au refuzat internarea la Spitalul Municipal Rădăuți, iar 2 paciente diagnosticate pozitiv Covid-19, care au născut la spitalul județean, au solicitat externarea la 3 zile, nou născuții fiind negativi la testul Covid-19.

  Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 

  Conform distribuției cazurilor Covid – 19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 53 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 32 au câte un caz în evoluție, 22 au sub cinci cazuri în evoluție, 4 au sub zece cazuri în evoluție iar 3 au peste zece cazuri în evoluție.

  În cursul zilei de ieri au acționat pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2 și verificarea modului de respectare a măsurilor de protecție peste de politiști, jandarmi, lucrători ISU dar și specialiști din cadrul ITM, DSP, DSVSA. Au fost  verificate 41 de societați comerciale și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale pentru nerepectarea măsurilor de protecție individuală sau pentru nerespectarea măsurilor de duminuare a riscului de către agenții economici în valoare de 10.000 lei.

  În această perioadă au fost intensificate acțiunile de verificare și control, scopul fiind în principal responsabilizare a cetățenilor dar și a agenților economici.

  În data de 13 iulie 2020 Politia de Frontieră Suceava a desfășurat o acțiune pe linia prevenirii răspândirii pandemiei Covid19, in Punctul de Trecere a Frontierei Siret în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Suceava. În cadrul acțiunii au fost verificați 25 șoferi de tiruri și autocamioane pentru prevenirea răspândirii SARS – Cov2 și a modului de respectare a măsurilor de protecție, nefiind aplicate sanctiuni contraventionale.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles