Ritmic Suceava

Într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță, antreprenorul Ștefan Mandachi, devenit cunoscut la nivel național în urma campaniei de marketing „Primul metru de autostradă din Moldova”, și-a pus pe tapet valorile morale, demonstrând că pentru el femeia este doar un accesoriu, respectul pentru persoana de lângă el fiind din domeniul fantasmagoricului.

Cătălin Măruță: Este adevărat că ți-ai înșelat partenera de-a lungul vieții?

Ștefan Mandachi: Toate partenerele pe care le-am avut le-am înșelat pentru că îmi doream să fiu congruent cu sufletul meu. Cel mai mult îmi plac aventurile de-o noapte pentru că sunt cele mai cinstite. Tot ceea ce se întâmplă după o noapte deviază spre pretenții. (…) Nu este o aventură de o noapte, ci o avere de o noapte. Pentru că face bine și sufletului meu și sufletului aventurierei.

C.M.: Ai plătit vreodată pentru o aventură de o noapte?

Ș.M.:Da, am plătit. Am fost la prostituate când eram mai puștan. Eu militez pentru legalizarea prostituției în România, pentru că și fetele ar fi mult mai protejate, ar fi vaccinate și venituri la bugetul de stat și ar fi o transpareță mult mai mare.(…) Să-ți dau un exemplu: dacă mă întâlnesc cu o femeie, i-am spus că sunt un afemeiat lucid și-i spun ceea ce îmi doresc de la ea. E un lucru bun sau rau?

C.M.: Candidezi la președinție?

Ș.M.: Dacă îți dorești de la viață ceva, viața o să-ți dea ceva. Dacă îți dorești de la viață 1.750.000 euro, este foarte posibil ca viața să-ți dea 1.750.000 euro. Visați, oameni buni, chiar dacă visele voastre par mici! După ce le veți atinge, veți găsi alte visuri mai mari. Nu uita, visează măreț!

C.M.: Ai un frate geamăn. Sigur ești Ștefan Mandachi sau e fratele tău acum?

Ș.M.: Asta e o întrebare pe care nu o primesc de la bărbați, în general.

C.M.: Doar că el este însurat și tu, nu.

Ș.M.: Eu sper să nu mă însor niciodată. Pe bune, de ce m-aș însura? Pentru a face copii? Copii poți să faci și fără să fii căsătorit.

C.M.: Acum ai iubită?

Ș.M.: Am mai multe iubite. Dacă nu am o relație clasică, sunt liber să am câte relații vreau eu. Tot ceea ce înseamnă clasic este bolnăvicios și contaminat cu ipocrizie.

C.M.: Ce divă îți place cel mai tare din showbiz-ul românesc?Ș.M.: Îmi place Andreea Raicu. Îmi plac fetele care fac sport. Când văd o tipă care face sport și își arată abdomenele, sunt topit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here