More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Soțul Andreei Esca se află în stare gravă la Terapie Intensivă. A luat și el COVID-19 (NAȚIONAL)

  Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, 50 de ani , se află și el internat la aceeași unitate medicală unde a fost internată și soția lui. Aceștia sunt internați la spitalul Monza din Capitală, la secția de Terapie Intensivă.

  Acesta a ajuns la terapie intensivă în urmă cu scurt timp. Starea lui nu este deloc bună și a fost intubat, au dezvăluit surse medicale pentru cancan.ro. Andreea Esca ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, în stațiunea Olimp și confirmarea ar fi venit la două zile de la notificarea trimisă de ProTV. Acesta a anunțat că mai mulți angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze numele.

  Zeci de vedete și influenceri au petrecut pe plajă la deschiderea unui hotel de lux din Olimp, fără a respecta regulile de distanțare socială sau alte măsuri de protecție.

  Într-un material video Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează la un eveniment cu mai mult de 50 de persoane invitate. La acest eveniment nimeni nu părea să fie interesat de păstrarea regulilor sanitare. Mai târziu, în cadrul aceluiași eveniment, Andreea apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe.

  După ce în presa au apărut imagini cu cu zecile de vedete, iar Andreea Esca ar fi contractat noul virus acolo, IPJ și DSP Constanța s-au autosesizat și fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia acelui eveniment.

  „Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

  Sursa: Playtech

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles