More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Șoselele din județul Suceava sunt pline de șoferi băuți

  La 14.07.2020, orele 20:33, un echipaj rutier din cadrul Poliţia municipiului Vatra Dornei  a oprit pentru control pe raza comunei Dorna Arini, autoturismul condus de un localnic de 56 ani.

  Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

  La 14.07.2020, orele 22:20, o patrulă din cadrul Postului de poliţie Dumbrăveni a oprit pentru control  pe DC 29 de pe raza localităţii Dumbrăveni autoturismul condus de un localnic de 29 de ani.

  Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a  unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

  La 14.07.2020, ora 21.08, o patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ208D pe raza localităţii Hănţeşti, autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani din comuna Zvoriştea.

  Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles