More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Șoferul unei dube s-a oprit într-un cap de pod din Drăgoiești, după ce un utilaj agricol care venea de pe contrasens a pătruns pe banda sa de mers, într-o curbă

  La data de 11 septembrie 2023, pe la ora 09.00, printr-un apel la 112 a fost sesizat un accident rutier pe DJ 209L, pe raza localităţii Măzănăeşti, comuna Drăgoieşti.

  În acea dimineață, Costel B. (37 de ani), din municipiul Suceava, în timp ce conducea un utilajul agricol (tocător), pe DJ 209C, în interiorul localităţii Măzănăeşti, comuna Drăgoieşti, având direcţia de deplasare Suceava către Berchişeşti, nu a păstrat direcţia de deplasare de banda sa de mers. Pe un sector de drum în curbă la stânga, acesta a circulat pe axul drumului, încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă cele două sensuri de mers.

  Astfel, Marian A. (29 de ani), din comuna Valea Moldovei, care conducea din sens opus o autoutilitară marca Mercedes-Benz, model Sprinter, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu capul din beton al podeţului ce face accesul către o curte.

  Între cele două vehicule nu a existat impact.

  Conducătorul utilajului agricol şi-a continuat deplasarea. Ulterior, oamenii legii l-au identificat.

  Persoanele aflate în dubă au suferit câteva leziuni uşoare, însă au refuzat deplasarea la unitatea medicală, primind îngrijiri medicale doar la faţa locului de la personalul medical de pe ambulanţe.

  Polițiștii au considerat că evenimentul s-a produs din culpă comună. Șoferul dubei este considerat vinovat pentru că ar fi circulat cu viteză.

  Oamenii legii au verificat baza de date, constatând faptul că Costel B. are permis de conducere doar pentru categoriile AM/B1/B, necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte utilajul agricol. Vehiculul agricol în cauză are capacitatea cilindrică de 11.970 metri cubi şi masă totală maximă autorizată de 16.000 kg.

  În plus, polițiștii au constatat faptul că autovehiculul nu figurează ca fiind înmatriculat. De asemenea, nici la Primărie Drăgoiești vehiculul în cauză nu figura ca fiind înregistrat în evidențe.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles