FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 06.03.2021, la ora 11.33, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 faptul că, pe strada Gheorghe Doja din localitate, un autovehicul a intrat în coliziune cu un stâlp, iar conducătorul auto ar fi în stare de ebrietate.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție rutieră, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, la data de 06.03.2021, în jurul orei 11.30, Vasile Bejan, de 50 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul Ford pe strada Gheorghe Doja și în proximitatea intersecției cu strada Calea Unirii, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp al rețelei de distribuție a energiei electrice.

Conducătorul auto a fost examinat la locul accidentului de către un echipaj de medical de urgență din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, nefiind constatate leziuni traumatice, sens în care acesta nu a fost transportat la UPU – Spitalul Județean de Urgență „Sf.Ioan cel Nou” Suceava. 

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că Vasile Bejan avea o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Tot la 06.03.2021, în jurul orei 17.20, prin 112 s-a sesizat faptul că pe strada Atelierului din municipiul Câmpulung Moldovenesc a avut loc o tamponare, în urma căreia un autoturism a intrat în coliziune cu o țeavă de gaz.

La data de 06.03.2021, în jurul orei 17.50, Ilie Haburne, de 49 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen pe strada Atelierului, a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu o țeavă de alimentare cu gaz, cât și cu un gard ce împrejmuiește un imobil.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea autoturismului, a țevii de gaz care a fost spartă și distrugerea gardului din metal pe o distanță de aproximativ 4 metri.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia, rezultând faptul că cel în cauză prezenta o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care

i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here