FOTO Digisport
Ritmic Suceava

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul lui Al-Wasl, are șanse mari să ajungă la FCSB în vara lui 2021. E opinia lui Narcis Răducan, fostul director sportiv de la clubul lui Gigi Becali.

Fostul oficial al roș-albaștrilor a ajuns la această concluzie după ce Toni Petrea și Thomas Neubert, doi oameni din staff-ul lui Reghecampf, aproape că au bătut palma cu Gigi Becali pentru venirea la FCSB.

„Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel, dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul. Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului.

Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile”, a declarat Narcis Răducan, la Pro X.

Petrea și Neubert ar urma să preia FCSB în scurt timp și să pregătească echipa în acest final de play-off, dar și în finala Cupei României. Împreună cu ei va fi și Pintilii, însă cum nu va avea dreptul de a oferi indicații, rolul de A1 îi va reveni lui Petrea.

Sursa: GSP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here