More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Rapid București îl va transfera pe Gabi Tamaș dacă va promova în Liga 1 (SPORT)

  Gabi Tamaș (36 de ani) și-a prelungit contractul cu Astra Giurgiu până la finalul acestui sezon, urmând apoi să devină liber de contract.

  ProSport a aflat că fundașul Gabi Tamaș s-a înțeles cu șefii Rapidului și, dacă aceasta va promova în Liga 1, va merge sub comanda lui Dan Alexa la echipa giuleșteană.

  Gabi Tamaș urmează să ajungă la Rapid în perspectiva viitoarei ediții de campionat, rapidiștii fiind foarte aproape de promovarea mult dorită în Liga 1. Astfel, internaționalul român va constitui stâlpul apărării giuleștene în noua structură a echipei, ce se conturează din această vară.

  Rapidul va avea un buget care să asigure performanța și competitivitatea, dacă va promova în primul eșalon.

  În urmă cu două zile, Gabi Tamaș a vorbit la ProSport Live despre viitorul său și a anunțat că de la viitoarea echipă își dorește să câștige trofee. Până atunci însă fotbalistul a semnat pentru următoarele două luni prelungirea cu Astra.

  „Am motivație pentru că vreau să dovedesc ceva și vreau să câștig trofee, pentru că sunt pe final de carieră. Îmi doresc să joc foarte bine și să fiu convocat la echipa națională. Pe final de carieră, să prind un turneu final, ar fi extraordinar”, a spus Gabi Tamaș, la ProSport Live.

  „Nu am cum să mă duc la altă echipă, pentru că în aceste două luni nu pot să joc la altă echipă. Dacă stau două luni, nu cred că aș mai avea puterea să revin în fotbal. Nu cred că aș mai putea să stau două luni fără fotbal”, a mărturisit Gabi Tamaș.

  Gabi Tamaș a jucat de-a lungul carierei pentru FC Brașov, Tractorul Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich, Doncaster, CFR Cluj, Watford, Cardiff City, FCSB, Hapoel Haifa și FCSB.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles