FOTO Libertatea

Altarul unei biserici catolice din Louisiana, Statele Unite, a fost ars și înlocuit, după ce preotul parohiei a fost surprins făcând sex cu două dominatoare, chiar pe altar, scrie The New York Post, care preia informații din The Times-Picayune/The New Orleans Advocate, cotidian care apare în capitala Louisianei de 184 de ani.

Travis John Clark, în vârstă de 37 de ani, care era pastor al Bisericii Catolice Saints Peter and Paul din Pearl River, Mindy Lynn Dixon, în vârstă de 41 de ani, din Kent, Washington, și Melissa Kamon Cheng, în vârstă de 28 de ani, din Alpharetta, Georgia, au fost acuzați de vandalism, după ce acuzațiile de acte obscene au fost ridicate de autorități.

Procuratura districtuală a declarat într-un comunicat de presă că actele de care e acuzat trioul au avut loc în noaptea de 29 spre 30 septembrie anul trecut. Un trecător care a observat lumini aprinse în biserică și printr-o fereastră l-a văzut pe Clark făcând sex pe altar cu două femei îmbrăcate în corset și purtând tocuri, arată dosarele instanței.

Jucării sexuale, lumini de scenă și dispozitive de filmat au fost găsite de polițiști în biserică, lângă altar, în aceeași noaptea. Bărbatul care l-a surprins pe preot a și filmat cu telefonul mobil prin fereastră, apoi a alertat poliția, care i-a arestat pe Travis Clark și pe cele două femei.

Dar cei trei au fost ulterior eliberați, acuzațiile de acte obscene de care au fost acuzați inițial fiind retrase.

Procurorul Bradley Phillips, care le reprezintă pe Dixon și Cheng, a declarat vineri că anchetatorii „au ales pe bună dreptate să nu păstreze acuzații de obscenitate împotriva clienților mei”. Phillips a susținut că atât comportamentul celor două femei și cât actele lor sunt și private, și legale, deoarece nu a avut loc în public.

La rândul lor, femeile au declarat polițiștilor că filmau cu preotul scene de role play în biserică, atunci când au fost surprinse.

Clark și cele două femei sunt acuzați acum că „au vandalizat cu bună știință, au defăimat sau au deteriorat altfel bunurile și au provocat pagube în valoare de peste 500 USD și sub 50.000 USD” la biserică.

Preotul a fost imediat exclus din rândul slujitorilor bisericii, iar altarul pe care a fost filmat cu cele două femei dominatoare a fost ars și înlocuit cu unul nou, sfințit în octombrie anul trecut.

Sursa: Libertatea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here