More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Polițiști bătuți chiar în sediul Poliției de un individ în chiloți: „Să vă iau gradele în p**ă!” (NAȚIONAL)

  Poliţiştii din Băicoi au fost batjocoriţi şi bătuţi de un individ agresiv chiar în sediul postului de poliţie. Bărbatul, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, în stare de ebrietate, a intrat în clădirea poliţiei şi a făcut un imens scandal.

  A lovit cu un scaun în pereţi, l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre poliţişti, i-a rupt uniforma, a înjurat în cel mai josnic mod şi a ameninţat cu moartea, fără să-i pese de consecinţe.

  Agresorul (care nu a fost arestat nici măcar o secundă pentru faptele lui)  a fost trimis în judecată pentru ultraj şi condamnat de Judecătoria Câmpina la un an şi jumătate de închisoare cu executare. Decizia Judecătoriei Câmpina nu este defintivă.

  Scandalul a avut loc anul trecut, în ajunul Crăciunului. Potritivit rechizitoriului, în data de 24 decembire, în jurul orelor, 21.00, poliţiştii din Băicoi, de serviciu în acea seară, s-au pomenit în sediul Poliţiei cu o tânără însoţită de copilul ei, un băiat în vârstă de opt ani, care a cerut ajutorul agenţilor, invocând faptul că este agresată de iubitul ei. La puţin timp, şi-a făcut apariţia şi un individ, îmbrăcat doar în pantaloni scurţi, extrem de agitat care nu dorea altceva decât să continue scandalul cu femeia.

  De teamă, tânăra s-a ascuns în spatele unuia dintre agenţi, strigând după ajutor. Poliţiştii au încercat să aplaneze conflictul, dar bărbatul a devenit şi mai agresiv, vărsându-şi nervii pe poliţistul care încerca să-l încătuşeze.

  „Să vă iau poliţia în p**ă, să vă iau gradele în… Mă p*ş pe voi că nu aveţi ce să-mi faceţi, mie nu mi-e frică de poliţie, eu am umblat pe afară şi nu mi s-a întâmplat nimic, doar nu o să-mi facă un fraier din Băicoi ceva. Ce poţi să-mi faci, că oricum eşti singur, dar oricum o să te bat şi pe tine că nu ai ce să-mi faci. Poliţia asta e de c***t, că oricum numai proşti pe aici, că oricum nu-mi poate face nimeni nimic”, este doar o parte înjurăturile proferate de agresor la adresa poliţiştilor, se arată în rechizitoriul procurorilor câmpineni care au instrumentat dosarul de ultraj.

  Scandalul nu s-a oprit aici. Bărbatul a continuat să fie şi mai agresiv şi a ajuns chiar să ameninţe poliţistul care încerca să-l potolească.

  „Lasă că te fac eu pe tine, o să vin eu cu nişte maşini după tine, o să te văd prin oraş şi o să am grijă de familia ta din Băicoi”, sunt ameninţările pe care le-a adresat Ionuţ Adrian Iancu la adresa unui agent de poliţie.

  Poliţiştii au reuşit să-l încătuşeze pe Adrian Iancu, dar au avut nevoie de aproape un sfert de oră pentru a-i pune cătuşele.

  În faţa procurorilor, agresorul a declarat că nu a făcut nimic intenţionat, iar scaunul nu l-a aruncat, ci doar l-a lovit accidental cu piciorul. Cât despre înjurături şi ameninţări, Iancu le-a spus procurorilor că doar „îşi aduce aminte că a vorbit tare şi că a zis ceva legat de instituţia Poliţiei”.

  Poliţia Prahova a făcut plângere penală şi s-a constituit parte civilă pentru în dosarul de distrugere. În plus, au deschis dosar penal pentru ultraj, pe numele lui Adrian Iancu. Bărbatul a fost deferit justiţiei de către procurori, iar Judecătoria Câmpina s-a pronunţat deja în cauză.

  Iancu a fost condamnat la un an şi cinci luni de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat pentru ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În plus, a fost obligat de instanţă să achite valoarea pagubelor produse în sediul postului de poliţie din Băicoi.

  Nici iubita acestuia nu a scăpat de anchetă. Femeia s-a transformat din victima iubitului ei în apărătorului acestuia. A minţit în faţa procurorilor, spunând că bărbatul de care s-a ascuns în sediul poliţiei nu a înjurat, ba din contră el a fost cel agresat de către agenţi. Procurorii au dispus astfel disjungerea cauzei, iar femeia este cercetată acum pentru mărturie mincinoasă.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles