More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Peste 860.000 de oameni au descărcat aplicația anti – Covid – 19 (INTERNAȚIONAL)

  Peste 860.000 de persoane au descărcat noua aplicaţie tracker COVID-19 din Irlanda ieri, de când a intrat a fost lansată, relatează RTE.

  Conform RTE, Ronan Glynn, medicul şef interimar, a declarat: „Aplicaţia este un instrument important pentru susţinerea sistemelor noastre de urmărire a contactelor. Are potenţialul de a reduce timpul în care oamenii sunt activi în comunitate cu infecţie, ceea ce va avea un impact semnificativ asupra transmiterii bolii.”, a precizat acesta.

  „Cu cât sunt mai multe persoane care descarcă şi folosesc această aplicaţie, cu atât va fi mai eficientă. Este o oportunitate suplimentară pentru noi să ne jucăm rolul în răspunsul la Covid-19″, a încheiat Ronan Glynn.

  Până în prezent, Irlanda a avut 1.742 de decese cauzate de COVID-19 şi 25.538 de cazuri confirmate. Ultimele cifre, publicate marţi, au arătat că au apărut 24 de cazuri noi şi un deces. Un raport al Independent Sage (grup consultativ ştiinţific pentru situaţii de urgenţă), publicat marţi, a declarat că Irlanda, împreună cu Irlanda de Nord şi Scoţia, au virusul sub control şi au o poziţie foarte bună cu privire la eliminarea virusului.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles