Ritmic Suceava

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au organizat la data de de 26 septembrie 2022, între orele 08.00 – 12.00 şi 17.00 – 21.00 o razie de amploare, scopul fiind creșterea gradului de siguranță publică, menținerea climatului de ordine și liniște publică, creșeterea gradului de siguranță rutieră, combaterea contrabandei cu produse accizabile și prevenirea și combaterea delictelor silvice.

În cadrul raziei și în baza informațiilor deținute și a probatoriului administrat au fost soluționate și mai multe cauze penale, fiind dispuse măsuri preventive față de autori,  identificate și indisponibilizate mai multe categorii de bunuri.

În cadrul raziei polițiștii au aplicat 109 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 49.250 de lei.

Au fost legitimate 146 de persoane și au fost testați cu aparatul etilotest 138 de șoferi.

Au fost reținute 6 permise de conducere și au fost ridicate 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul raziei s-au desfășurat și activități de cercetare penală și asigurare a probatoriului în mai multe dosare penale, fiind dispusă și măsura reținerii pentru 24 de ore și încarcerarea în arestul IPJ Suceava față de trei bărbați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, au fost continuate cercetările, privind infracțiunile rutiere constatate în flagrant la data de 25 septembrie 2022 de către lucrătorii Compartimentului Rutier în localitatea Fălticeni, comise de către un bărbat din municipiul Fălticeni. S-a stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 1,38 g/l alcool pur în sânge. La data de 26 septembrie a.c. s-a continuat urmărirea penală față de suspect pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot la data de 26 septembrie 2022 față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore începând cu ora 15.15, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

De asemenea, au fost continuate cercetările cu privire la evenimentul din data de 24 septembrie 2022, în urma probatoriului administrat de lucrătorii Postului de Poliție Dolhești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, față de suspect  dispunându-se prin ordonanță, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here