Ritmic Suceava

Când vine vorba de nou-născuți nimic nu este prea mult sau prea bun pentru a avea grijă de ei în fiecare secundă. Părinții sunt copleșiți de această minune din viețile lor și fac tot posibilul să o ocrotească. Au pregătit deja cu luni înainte camera lui, patul și lenjeria adecvată iar acum se bucură de fiecare etapă de creștere prin care trece bebelușul. Cel puțin în primul an de viață sunt fascinați de schimbările prin care trece acesta.

Cu infinită grijă și răbdare s-a ajuns și la alimentația diversificată dar aici este nevoie de tacâmuri și boluri speciale. Unde se pot găsi acestea? Vom afla din rândurile de mai jos.

Un magazin deopotrivă pentru bebeluși și copii cu de toate

Dacă primele luni de viață ale celui mic au fost un adevărat tur de forță pentru proaspeții părinți, ceea ce urmează este și mai interesant. Se trece treptat la mesele diversificate, la introducerea unor noi alimente în hrana bebelușului dar și la achiziționarea unor lingurite din silicon pentru bebelusi. Acestea precum și alte accesorii necesare în timpul meselor se găsesc la magazinul online Little Prints.

Părinții preocupați de calitate dar și de prețuri accesibile găsesc aici o varietate multiplă de produse necesare puilor de om de la câte luni până la câțiva ani și chiar mai mult.

Aici la diferitele rubrici se pot achiziționa suzete, sticluțe și jucării pentru dentiție, necesare în perioada creșterii dinților de lapte. Mai apoi tot aici se mai găsesc produse esențiale pentru bebeluși, cum ar fi pătuțuri și lenjerie de bumbac pentru camera lor. Nu în ultimul rând îmbrăcăminte confecționată din materiale naturale. Așa că, dacă ești un părinte responsabil, intra pe site-ul LittlePrints.ro și descoperă toate aceste produse excepționale.

Seturi de tacâmuri speciale pentru bebeluși din silicon

Orice părinte știe că, odată cu apariția primilor dinți de lapte, bebelușul trece în următoarea etapă a lui și anume momentul în care va încerca să se hrănească singur. Tacâmurile clasice pentru adulți sunt imposibil de folosit așa că cei de la Little Prints comercializează tacâmuri din silicon, special create pentru nevoile celor mici.

Fie că vorbim aici de lingură separată sau de seturi compuse din lingură și furculiță, acestea sunt concepute pentru bebelușii care vor să fie independenți. Produsele sunt de dimensiune mică, la mărimea potrivită pentru a putea fi apucate și ținute. Ceea ce este interesant la aceste tacâmuri este faptul că mânerele sunt realizate din silicon alimentar, un material antiderapant care nu permite alunecarea accidentală sau scăparea lor în timpul mesei.

Pentru că bebelușii au nevoie de produse de calitate și sigure, gama magazinului Little Prints este una cu produse care îndeplinesc aceste condiții. Părinții pot cumpăra tot ce au nevoie pentru cei mici, la prețuri accesibile.

Cum se folosesc și cum se întrețin tacâmurile din silicon

Cu siguranță că bebelușul în timpul hrănirii va fi supravegheat de către părinții săi dar aceștia nu trebuie să își facă griji deoarece tacâmurile sunt ușor de manevrat și folosit. Mai mult chiar, dinții furculiței sunt realizați din oțel inoxidabil și sunt rotunjiți pentru a evita orice risc de rănire. Iar forma acestora permite hranei să fie bine prinsă până ajunge la gura bebelușului.

Tacâmurile vin într-o varietate de nuanțe calde, Pink, Rose, Vanila și se curăță cu apă călduță și soluție de vase după fiecare utilizare. Încercați aceste tacâmuri și convingeți-vă de calitatea acestora, oferiți bebelușului ocazia de a folosi aceste accesorii ca prim pas spre învățarea individuală.

Mai multe informații despre produse găsiți pe site-ul magazinului Little Prints.

Contact: hello@littleprints.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here