More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  „Păcălin” a murit politic

  Cătălin Ioan Nechifor, președintele organizației județene al PRO România Suceava, sau cum îl alintă prietenii „Păcălin”, din motive lesne de înțeles, își poate pune ghetele în cui, cum s-ar spune în fotbal.

  La vârsta de 46 de ani, Nechifor se poate reorienta către altceva, deoarece politica ar trebui să fie un capitol închis pentru el în urma rezultatului rușinos obținut la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

  Chiar dacă se anunța a fi un om politic de seamă al județului Suceava, Cătălin Ioan Nechifor s-a tăiat ca maioneza și a demonstrat că nu poate fi locomotivă nici măcar pentru o filială județeană fără prea mari reușite.

  Europarlamentar, deputat sau fost președinte de Consiliu Județean (CJ) Suceava, Nechifor sau „Păcălin” s-a trezit în postura că mâine dimineața nu are unde să meargă la muncă.

  După ce a pierdut alegerile locale din 2016 și totodată funcția de președinte al CJ Suceava, Cătălin Ioan Nechifor a fost într-un picaj continuu. Chiar dacă s-a folosit de PSD și a devenit deputat de Suceava, în mai 2018, a trădat partidul și a trecut în tabăra celor de la PRO România.

  În toamna aceasta, strategia lui Nechifor de a se ascunde după fusta Alexandrei Samsonescu Harja s-a dovedit una falimentară. Curajos din fire, „Păcălin” e evitat o umilință din partea lui Gheorghe Flutur și a băgat-o la înaintare pe tânăra antreprenoare.

  Fuga de răspundere a fost taxată de suceveni la alegerile de duminică, atunci când puțin peste 4% din cei care s-au prezentat la urne au văzut în Cătălin Ioan Nechifor o opțiune pentru Camera Deputaților.

  În atare condiții, „Păcălin” iese pe ușa din dos a politicii sucevene și se poate întoarce la vechile sale meserii de director de hotel sau de distribuitor de băuturi carbogazoase.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles