FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

Astăzi, 19.03.2021, prefectul județului Suceava Iulian Cimpoeşu a convocat în ședință extraordinară, în sistem on-line, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava, având ca ordine de zi, stabilirea unui set unitar de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de Covid-19 și ca urmare a creșterii incidenței cazurilor pozitive la mia de locuitori, în județul Suceava.       

Luând în considerare contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul județului Suceava, statistica zilnică privind incidența cazurilor pozitive COVID-19 la mia de locuitori, înregistrate la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale din județul Suceava, analiza de risc întocmită în data de 19.03.2021 de către Direcția de Sănătate Publică Suceava și propunerile formulare în condițiile Art. 2 din Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava nr. 69 din data de 03.03.2021 și Art. 4 din Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava nr. 70 din data de 05.03.2021 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, punctul de vedere al Direcției de Sănătate Publică Suceava privind reanalizarea unor măsuri restrictive în urma analizelor de risc efectuate pentru unitățile administrativ-teritoriale în cadrul cărora se înregistrează incidențe ridicate ale cazurilor pozitive la mia de locuitori.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a adoptat Hotărârea nr.86 din data de 19.03.2021.

Prin Hotărârea nr.86 din 19.03.2021, în conformitate cu prevederile Art. 2 din Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava nr. 69 din data de 03.03.2021 și Art. 4 din Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava nr. 70 din data de 05.03.2021 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și având în vedere incidența cazurilor pozitive la mia de locuitori, își încetează aplicarea măsurile stabilite prin hotărârile sus-menționate pentru orașul Siret (1,46) și comuna Comănești (1,22).

Prevederile prezentei hotărâri vor completa, modifica, în mod corespunzător Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava aflate în vigoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here