Ritmic Suceava

În urma unei ușoare îmbunătățiri a condițiilor meteorologice din cursul nopții și a posibilității de a se putea opera în condiții de siguranță, operațiunile aeriene de pe Aeroportul Suceava sunt la acest moment desfășurate conform programului.

În cursul nopții, zborurile de la București Otopeni (TAROM) și de la Londra (WIZZ AIR) au aterizat, doar zborul WIZZ AIR Milano Bergamo fiind deviat la Iași din cauza vizibilității scăzute.

În această dimineață au decolat cursele spre București – Otopeni (TAROM) și Londra (WIZZ AIR), urmând a decola și cursele spre Bruxelles Charleroi (WIZZ AIR) și Milano Bergamo (RYANAIR).

„Rugăm pasagerii să verifice corespondența informațiilor (e-mail, telefon) și să țină legătura cu operatorul aerian de la care au achiziționat biletele de călătorie. Vă vom informa, prin noi actualizări la acest comunicat, cu privire la evoluţia traficului aerian din această zi pe Aeroportul «Ştefan cel Mare» Suceava”, a declarat Ioan Măriuța, directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here