More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O vedetă din NBA a fost confirmată pozitiv cu coronavirus: „Vă rog, luați virusul în serios! Purtați mască” (SPORT)

  Baschetbalistul Russell Westbrook (31 de ani), starul lui Houston Rockets, a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

  Westbrook, MVP-ul din 2017, se pregătea să meargă în Orlando, locul ales de oficialii NBA pentru finalizarea sezonului. Participarea lui la partidele de debut este acum incertă. Meciurile oficiale vor începe pe 30 iulie, iar Houston începe cu două meciuri dificile, contra celor de la Dallas și Milwaukee.

  „Am fost testat pozitiv pentru Covid-19, chiar înainte de plecarea mea spre Orlando. Mă simt bine în acest moment, sunt în carantină și abia aștept să mă alătur colegilor, imediat ce mă vindec. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit în această perioadă. Vă rog, luați acest virus în serios. Aveți grijă! Purtați mască!”, a scris Westbrook pe Instagram.

  Westbrook este unul dintre cei mai spectaculoși baschetbaliști ai ultimului deceniu. Printre performanțele sale se numără și un sezon terminat cu medie de triple-double (cel puțin 10 puncte, 10 pase decisive și 10 recuperări pe meci).

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles