More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O tânără din Vatra Dornei aflată în scaun cu rotile a așteptat ore în șir în fața spitalului rezultatele testului Covid – 19

  O tânără în scaun cu rotile a mers 600 de kilometri până la Timişoara, unde urma să facă o injecție. Pentru a intra în spital, a avut nevoie de testul Covid, promis de o clinică pentru 15 iulie dimineață. Rezultatele au venit în 16 după-amiaza.

  Alina Borha este o tânără de 24 de ani din Vatra Dornei, imobilizată în scaun cu rotile, iar mama ei îi este însoţitor. Fata trebuia să ajungă pe data de 15 la Spitalul Clinic CFR din Timişoara, unde urma să i se facă o injecţie în coloană. Avea nevoie însă de testul COVID ca să poată intra în spital, potrivit mediafax.ro.

  Pe data de 10 a mers la o clinică din Vatra Dornei, împreună cu mama ei, iar acolo le-au fost prelevate probe. Acestea au fost trimise la clinica MedLife din Bucureşti, iar rezultatul trebuia să ajungă pe data de 15, dimineaţa.

  Alina a mers 600 de km până la Timişoara, dar rezultatul testului nu ajunsese.

  Tânăra spune că probele au ajuns abia pe data de 16 după-amiază, fiind nevoită să mai aştepte încă o zi ca să poată face injecţia.

  „Nu mi-au dat nicio explicaţie plauzibilă de ce au întârziat cu rezultatele. Sunt neserioşi. Dacă aveam rezultatele, nu aş mai fi aşteptat în faţa spitalului în Timişoara, nu aveam de tras atât ca persoană cu handicap. E bătaie de joc pentru cineva ca noi şi noi cei în scaun cu rotile suntem oameni”, s-a plâns Alina Borha.

  Sursa: Știri pe Surse

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles