Ritmic Suceava

La 19.07.2020, orele 23.04, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată telefonic de către o tânără cu privire la faptul că prietena sa i-a trimis mesaje de adio și nu răspunde la ușă.

Tânăra cu apucături suicidale are 22 de ani și locuiește singură, fără forme legale, în municipiul Rădăuți.

La data de 19.07.2020, în jurul orelor 22.00, în timp ce aceasta se afla la domiciliu, i-a transmis prietenei sale mai multe mesaje de pe telefonul mobil, în care preciza că a băut clor în urma unei certe cu iubitul.

La sosirea lucrătorilor de poliție la fața locului, tânăra nu a răspuns, motiv pentru care s-a solicitat intervenția lucrătorilor ISU pentru a facilita accesul în apartament.

După ce lucrătorii ISU au reușit să deschidă ușa de acces, în interior, pe un pat a fost identificată fata, care era incoerentă în exprimare.

Lângă patul unde a fost găsită, a fost identificat un recipient din plastic de culoare albă, în care se afla un conținut lichid cu miros specific clorului, în cantitate de 1/3 din recipient.

Victima a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „ingestie voluntară clor”, ulterior fiind transferată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

Potrivit declarației acesteia, motivul care a determinat-o să ingereze clor a fost despărțirea de prietenul său.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here