More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O suceveancă, multiplă campioană națională la tir sportiv, a fost găsită fără suflare într-un canal din Roma. Tânăra era dată dispărută de mai bine de un an

  Sâmbătă, 1 iulie, fost descoperit un schelet de femeie la Roma, într-un canal de scurgere, iar autoritățile se întreabă dacă ar putea fi Andreea Rabciuc, o tânără suceveancă dispărută fără urmă de aproape un an și patru luni.

  Andreea, o româncă în vârstă de 28 de ani care locuia în Jesi, a dispărut din Montecarotto, provincia Ancona, pe 12 martie 2022.

  La acea vreme s-a primit o semnalare despre o posibilă prezență a ei la Roma. Cineva a spus că a văzut o fată cu bretonul vopsit albastru, tatuaje, piercinguri, care semăna cu Andreea, dar semnalarea nu s-a putut confirma.

  ADN-ul scheletului găsit sâmbăta trecută se află în prezent în proces de examinare. Cadavrul ar fi aparținut unei femei în jur de 30 de ani, decedată cu cel puțin un an în urmă. La gât avea un colier și toate aceste detalii ar duce la Andreea Rabciuc, relatează Ancona Today.

  Scheletul a fost găsit în zona Pigneto, periferia Romei, într-un parc pe via Fiermamosca 114. Un excavator care curăța terenul deținut de Ferrovie dello Stato a dezgropat rămășițele femeii, acestea fiind găsite într-un canal de scurgere.

  Pentru a elimina orice îndoială, Procuratura din Ancona a contactat autoritățile din capitala italiană pentru a primi actualizări cu privire la rămășițele găsite. Procurorul Irene Bilotta vrea să afle dacă este vorba despre Andreea și se vor efectua verificări ale ADN-ului.

  Singurul suspect în cazul dispariției tinerei este iubitul ei, Simone Gresti, acuzat de sechestrare de persoane și trafic de substanțe interzise. Gresti este cercetat în stare de libertate și a negat întotdeauna că i-ar fi făcut rău iubitei sale sau că ar avea legătură cu dispariția ei.

  Despre tânăra româncă, în ciuda căutărilor reluate chiar săptămâna trecută cu ajutorul unui câine specializat în găsirea cadavrelor, nu există urme.

  Andreea a dispărut după o petrecere care a avut loc la Montecarotto, într-o rulotă, împreună cu Simone și alți doi prieteni.

  La primele ore ale dimineții de 12 martie 2022, tânăra de 28 de ani s-ar fi certat cu iubitul ei, apoi a pornit de una singură pe șoseaua Montecarottese pentru a se întoarce în Jesi, lăsându-i telefonul mobil lui Gresti. De atunci, a dispărut fără urmă.

  Multiplă campioană națională la tir sportiv, Andreea Rabciuc a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava și a făcut parte din lotul României de seniori.

  Sursa: Rotalianul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles