FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 08.01.2021, la ora 21.57, un echipaj din cadrul Poliției Municipale Suceava a fost sesizat prin 112 de Petronela N., de 33 ani, din Suceava, cu privire la faptul că se află la domiciliu și este agresată de soț și de soacră.

La fața locului a fost găsită apelanta, care a relatat că locuiește la această adresă de circa 2 luni împreună cu concubinul ei, Ioan C., de 38 ani, din Suceava și cu cei 3 copii minori din căsătoriile anterioare ale Petronela N., apartamentul aparținând părinților lui. Aceasta a relatat faptul că, în jurul orei 20.00, a avut o discuție în contradictoriu cu concubinul ei, apoi acesta a chemat-o prin telefon și pe mama lui, iar după ce a venit aceasta cearta a degenerat, iar Ioan C. ar fi a tras-o de păr și a îmbrâncit-o, iar după ce aceasta a apelat 112 i-a distrus telefonul mobil. La fața locului a fost identificat și concubinul acesteia, precum și mama acestuia, Ileana C., iar conflictul a fost aplanat.

Petronela N. s-a deplasat la Poliția Municipiului Suceava pentru a depune plângere penală împotriva concubinului ei pentru infracțiunea de violență în familie și distrugere, iar Ioan C. a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetarilor. 

La sediul Poliției s-a întocmit formularul de evaluare a riscului de unde a reieșit că există risc iminent pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu. Petronela N. a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La ora 01.00 s-a emis ordinul de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile, Ioan C. luând la cunoștință pe bază de semnătură cu privire la cele consemnate în ordinul de prtecție provizoriu.

Petronela N. a depus plângere penală împotriva lui Ioan C. pentru infracțiunile de „violență în familie” și „distrugerea”, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii din cadrul BIC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here