More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O profesoară de la Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc a fost „bombardată” cu mesaje de mulțumire după afișarea notelor la Bacalaureat

  Lidia Mîrzac, profesoară de Limba şi literatura română la Colegiul Silvic „Bucovina”, din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a postat pe Facebook mesaje de mulţumire primite de la elevii pe care i-a pregătit şi care au fost uimiţi de notele mari obţinute la bacalaureat. Între cei care au felicitat-o pe profesoară este şi ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

  Profesoara Lidia Mîrzac a scris, pe contul său de Facebook, că îi place ziua în care se afişează rezultatele la bacalaureat pentru că atunci trăieşte o mare bucurie.

  Ea a publicat numeroase capturi foto cu mesaje de mulţumire primite de la absolvenţii Colegiului Silvic „Bucovina” pe care i-a pregătit în ultimii patru ani. Tinerii au fost uimiţi de notele mari obţinute la proba de Limba şi literatura română a examenului de bacalaureat.

  „De ce îmi place mie ziua în care se dau rezultatele la bacalaureat? Poate că sunt prea mândră, poate că nu vă interesează, dar…nu pot să nu împărtăşesc bucuria profesorului dintr-un liceu tehnologic, unde elevii au intrat si cu 2,60 , profesor care în ziua rezultatelor primeşte mesaje de tipul celor din print screen- urile de mai jos! Ce zi minunată! Mulţumesc, dragii mei”, a scris pe profesoara Lidia Mîrzac.

  „10, doamna profesoară. Mulţumesc pentru tot”, a scris un absolvent. „Jur că nu mă aşteptam să iau aşa o notă la română”, a scris o elevă, după ce a văzut că a luat 8,20.

  „7 am luat la română, vă mulţumesc din suflet”, a mai scris un tânăr. „Doamna profesoară, vă mulţumesc pentru tot. Nu credeam că voi lua nota aceasta nici în 1000 de ani. Mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru noi”, a transmis un alt tânăr.

  Postarea profesoarei a stârnit un val de reacţii pozitive, ba chiar s-a viralizat, adunând aproape 3.000 de like şi 1.000 de share. Mesajul cadrului didactictic a ajuns şi la ministrul Educaţiei, Monica Cristina Anisie, care i-a scris profesoarei un singur cuvânt: „Felicitări!”

  Lidia Mîrzac a reacţionat imediat şi i-a amintit Monicăi Anisie că elevii de la liceele tehnologice dau bacalaureatul după aceeaşi programă ca cei din licee teoretice.

  „Multumesc, Doamna Ministru Monica Cristina Anisie. Multumesc. Sunt copleşită. Mulţumesc. Sunt felicitările pe care le primesc în numele tuturor profesorilor de româna din liceele tehnologice, care dau bacalaureatul după aceeaşi programă ca cei din licee teoretice, ca cei de la uman, profesori care s-au străduit ca elevii lor să nu simtă că această competiţie e nedreaptă!( pentru că vrem, nu vrem, atâta timp cât de rezultatele astea depinde admiterea la facultate, bacalaureatul e o competiţie ). Cred că trebuie făcut ceva în acest sens! Mulţumesc! Am încredere!”, a scris cadrul didactic.

  Peste 95 la sută dintre cei 144 de candidaţi din promoţia actuală a Colegiului Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc au reuşit să promoveze proba scrisă la Limba şi literatura română a examenului maturităţii. 26 dintre cei 30 de elevi ai liceului care luat peste 9 la proba de Limba Română au fost pregătiţi de Lidia Mîrzac.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles