More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O nuntă organizată de familia Simonei Halep a fost oprită de polițiști pentru nerespectarea regulilor împotriva coronavirusului (NAȚIONAL)

  O nuntă a unei verişoare a Simonei Halep a fost oprită duminică seară de către poliţişti şi jandarmi. La evenimentul la care participau aproximativ 200 de persoane nu se respectau regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

  Petrecerea avea loc pe terasa unui restaurant din municipiul Constanţa, la fața locului intervenind circa 30 de membrii ai forțelor de ordine, de la ordine publică, criminalistică şi rutieră.

  „Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, a informat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, conform Agerpres.

  A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles